مواد لازم ( 4 -5 نفر) • 250 گرم گوشت چرخ کرده • نصف فنجان پیاز رنده شده • 250 گرم ماش • 100 گرم عدس • یک فنجان پیاز داغ • نصف فنجان برنج • 250 گرم جعفری و گشنیز خرد شده • زردچوبه، نمک و فلفل روش تهیه 1. عدس و ماش را از چند ساعت قبل بشویید …
بیشتر بخوانید »آش
طرز تهیه ی آش کدوحلوایی
مواد لازم • دو سوم پیمانه برنج • ۱ قاشق چایخوری نمک • یک و یک دوم پیمانه کدوحلوایی (پخته و پوره شده) • 2 پیمانه (500میلی لیتر(شیر • یک چهارم پیمانه (40گرم) شکر • یک چهارم پیمانه (40گرم) گلاب • یک دوم قاشق چایخوری هل (پودر شده) • دارچین (پودر شده) مقداری برای تزیین طرز تهیه 1. آبِ روی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش انار
مواد لازم • یک عدد چغندر • یک لیوان و نیم برنج • نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده • نصف لیوان لپه • انار، نعنا خشک و پیاز داغ به اندازه کافی انواع غذا با انار طرز تهیه 1. چغندر را کوتراش (رنده) کرده میپزند . 2. گوشت کوبیده یا چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه ( گلولههایی به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش رشته
مواد لازم برای 30 تا 40 نفر: لوبیا قرمز : 700 گرم عدس : 700 گرم نخود :400 گرم لوبیا چیتی :100 گرم پیاز : 4 عدد بزرگ سیر : 5 عدد سبزی آش : یک کیلو کشک :350 گرم زرد چوبه :3 قاشق مربا خوری فلفل سیاه : یک ونیم قاشق مربا خوری سر صاف زیره سیاه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش شله قلمکار
مواد لازم : نخود : یک لیوان لوبیا چیتی : یک لیوان لوبیا قرمز : یک لیوان لوبیا چشم بلبلی : نصف لیوان ماش : نصف لیوان برنج : ۵ لیوان گوشت گوسفند : (ترجیحا ران بهتر است) ۲ کیلو نعنا : نیم کلیو جعفری : یک کیلو و نیم ترخون خشک : نصف یک دوم لیوان مرزه …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش دوغ
مواد لازم • ۱/۵ کیلوگرم سبزی (گشنیز ، تره و سیر) • یک فنجان برنج • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده • ۱ عدد پیاز متوسط • یک فنجان نخود • 1.5 فنجان آرد برنج • ۲ عدد تخم مرغ • ۴ کیلوگرم دوغ • ۲۵ گرم ترخان خشک • ۲ عدد فلفل سبز و قرمز تند • پیاز داغ …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش رشته
مـواد لازم • 150 گرم نخود • 150 گرم لوبیا چیتی • 150 گرم عدس • 1 کیلو سبزی آش • 400 گرم رشته آشی • 4 عدد پیاز متوسط • سیر به مقدار لازم • 2 قاشق غذا خوری نعناع خشک • 2 لیوان کشک غلیظ • 2 قاشق غذا خوری آرد سفید • روغن به مقدار لازم • …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش صبحانه
مواد لازم برای4 نفر: گوشت گوسفند: 300 گرم حبوبات (عدس و نخود و لوبيا چيتي): 200 گرم پياز: دو عدد متوسط برنج نيمدانه: دو پيمانه پلوپز سبزي تره: 150 گرم سبزي ترخون: 100 گرم آب: دو ليتر نمك و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم طرز تهیه: 1. يك پيشنهاد براي آن دسته از عزيزاني كه با هضم حبوبات …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش رشته
مواد لازم براي 6تا8 نفر: لوبيا چيتي، لوبيا قرمز، عدس، نخود: دو پيمانه، خيس شده سبزي آش: يك كيلوگرم ساطوري شده رشته: 250 – 200 گرم آرد: يك تا دو قاشق غذاخوري زردچوبه: دو قاشق چايخوري نمك و فلفل: به ميزان لازم پياز داغ: يك پيمانه سير داغ و نعناع داغ: به ميزان لازم زعفران دم كرده: چند قاشق غذاخوري …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی یک آشِ اشرافي
مواد لازم براي شش تا هشت نفر گردن گوسفند: يك عدد، تكه شده پياز متوسط: يك عدد، چهار قاچ لوبيا سفيد: يك پيمانه، خيس شده عدس: يك پيمانه لوبيا چيتي: نصف پيمانه، خيس شده نخود: نصف پيمانه، خيس شده برنج نيمدانه: نصف پيمانه، خيس شده سبزي آش: 750 گرم، ساطوری شده روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري نمك، فلفل قرمز …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش انار
مواد اولیه: برنج 250 گرم لپه 150 گرم پیاز 3 عدد چغندر نیم كیلو نعنا 250 گرم (سبزی خشك نشده) نعنا 1 قاشق سوپخوری (خشك) رب انار 100 گرم روغن 100 گرم زردچوبه 2 قاشق مرباخوری آب 8 پیمانه نمك به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم آش انار را مهمان گیلانی ها باشید! آش انار یه آش بسیار …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش دوغ تبريزي
مواد لازم: دوغ: دو ليتر آرد برنج: يكدوم پيمانه برنج نيمدانه: يك پيمانه نخود پختهشده: يك پيمانه تخممرغ: يك عدد سبزي آش دوغ (برگ سير، گشنيز، تره و شويد): 500 گرم مواد لازم براي قلقلي (در صورت تمايل) گوشت چرخكرده: 150 گرم پياز: يك عدد كوچك، رنده شده و آب گرفته زردچوبه، نمك و فلفل: به ميزان لازم مراحل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش برنج و گشنیز
مواد لازم برنج 1 پیمانه گشنیز خرد شده 200 گرم عدس یک چهارم پیمانه آب قلم 2 لیوان نمک به میزان لازم ماست برای سرو با غذا مقداری طرز تهیه 1. ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می پزیم تا خوب پخته شود. بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش شلغم
مواد لازم برای 4 نفر : پیاز بزرگ 1 عدد شلغم متوسط 4 عدد عدس 1/2 پیمانه ماش 1/2 پیمانه برنج 1 پیمانه سبزی آش 500 گرم نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم آبغوره به میزان لازم طرز تهیه 1. اول پیاز را تفت دادم بعد ماش را ریختم و کمی تفت دادم ، بعد …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش انار گیلانی
مواد اولیه برنج 250 گرم لپه 150 گرم پیاز 3 عدد چغندر نیم کیلو نعنا 250 گرم (سبزی خشک نشده) نعنا 1 قاشق سوپخوری (خشک) رب انار 100 گرم روغن 100 گرم زردچوبه 2 قاشق مرباخوری آب 8 پیمانه نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه 1. ابتدا لپه را بشویید و آن را به …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش دوغ تبریزی
مواد لازم دوغ: دو لیتر آرد برنج: یکدوم پیمانه برنج نیمدانه: یک پیمانه نخود پختهشده: یک پیمانه تخممرغ: یک عدد سبزی آش دوغ (برگ سیر، گشنیز، تره و شوید): 500 گرم مواد لازم برای قلقلی (در صورت تمایل) گوشت چرخکرده: 150 گرم پیاز: یک عدد کوچک، رنده شده و آب گرفته زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی سوپ گندم
مواد لازم: گندم: یك پیمانه جعفری: سه پیمانه، خرد شده پیاز: یك عدد هویج: یك عدد نمك، فلفل، زنجبیل و زردچوبه: به مقدار لازم روش تهیه 1. مدت 24 ساعت گندم را خیس كنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه كنید. ادویهها را هم میتوانید در این مرحله اضافه كنید و ظرف را روی حرارت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی حلیم نخودی
مواد لازم: گندم پوست كنده: یك لیوان و نیم نخود: یك دوم لیوان گوشت گوسفند سردست: 400 گرم نمك: یك پنجم قاشق چایخوری پیاز متوسط: دو عدد آب گوشت: دو لیوان دارچین: به مقدار لازم شكر: به مقدار لازم كره: چهار قاشق سوپخوری روش تهیه 1. نخود را 24 ساعت قبل از پخت خیس كنید. گندم را 24 …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش، شله قلمكار
مواد لازم: گوشت بدون استخوان: نیم كیلوگرم نخود، لوبیا چیتی، ماش، عدس، لوبیا چشمبلبلی و برنج: هركدام یك فنجان سبزی آش (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، ترخون و مرزه): بهمیزان لازم پیازع داغ: به مقدار لازم نمك، فلفل، زردچوبه، روغن و نعناع داغ: به مقدار لازم روش تهیه 1. شب قبل حبوبات را خیس كنید. بعد از آنكه گوشت و …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش بلغور شیر
مواد لازم برای تهیه ترخینه آش: بلغور گندم دانه ریز شیر زرد چوبه زیره(اختیاری) آش بلغور شیر ( استان خراسان ) روش تهیه: 1. بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم. به اندازه ای شیر اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی نداشته باشد. 2. زرد چوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم …
بیشتر بخوانید »