مواد لازم برای 4 نفر: برنج: 3 پیمانه عدس: 1/5 پیمانه گوشت چرخ کرده: 800 گرم پیاز بزرگ: 2 عدد تخم مرغ: 1 عدد کشمش پلویی: 1 پیمانه پسته و خلال بادام: هر کدام 1/2 پیمانه زردچوبه: 1 قاشق غذا خوری چاشنی لیمو فلفل: به میزان دلخواه ادویه مخلوط: به میزان دلخواه ادویه دارچین: به میزان دلخواه کره: 100 گرم …
بیشتر بخوانید »پزشکی
طرز تهیه ی پلو با میگو
مواد لازم برنج: یک کیلوگرم میگوی پاک کرده: ۵۰۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله و شوید): ۵۰۰ گرم سیر: یک بوته بزرگ دارچین، فلفل، زردچوبه و ادویه: از هر کدامیک قاشق چایخوری پیاز: دو عدد بزرگ نمک: به میزان لازم ●طرز تهیه ابتدا میگوی پاک کرده و شسته را با یک عددپیاز بزرگ که خرد کردهایم تفت میدهیم …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه قنبر پلو
مواد لازم : برنج ۴ پیمانه گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم مغز گردو ۱۰۰ گرم کشمش پلویی ۲۰۰ گرم رب انار ۴ قاشق سوپخوری شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری پیاز ۱ عدد درشت آرد نخود چی ۵۰ گرم نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه : گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, …
بیشتر بخوانید »10 تا از اسرار مهم باقلا پلو را یاد بگیرید
برای این که باقلاپلوی خوشمزه ای داشته باشید با ما همراه شوید. باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و مختص کشور ماست و در هیچ کجای دنیا غذایی با این مشخصات نمیتوان یافت؛ غذایی که از مخلوط برنج و باقلا تشکیل شده باشد. برای تهیه این غذا که یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهای ایرانی محسوب میشود، باید نکتههایی …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی قلیه کدو حلوایی
مواد لازم • 50 گرم لوبیا قرمز • 150 گرم ماش • 350 گرم کدو حلوایی پوست کنده • 100 گرم روغن • 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه • 100 گرم شکر • 1 قاشق مرباخوری دارچین • گردو و پودر نارگیل طرز تهیه 1. لوبیا قرمز و ماش را از شب قبل …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی کوکوی جوانه ماش
مواد لازم ( 5-4 نفر) • 250 گرم جوانه ماش • 400 گرم هویج رنده شده • 120 گرم ماست چکیده پاستوریزه • 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده • 5 قاشق غذاخوری بلغور گندم • 3 عدد تخم مرغ • 6-5 قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کردنی • نمک و فلفل روش تهیه 1. بلغور گندم را در آب …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی آش ماش
مواد لازم ( 4 -5 نفر) • 250 گرم گوشت چرخ کرده • نصف فنجان پیاز رنده شده • 250 گرم ماش • 100 گرم عدس • یک فنجان پیاز داغ • نصف فنجان برنج • 250 گرم جعفری و گشنیز خرد شده • زردچوبه، نمک و فلفل روش تهیه 1. عدس و ماش را از چند ساعت قبل بشویید …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی ماش پلو
مواد لازم (دو نفر) • نصف پیمانه ماش • یک پیمانه برنج • 200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده • 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده • 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون • نمک • 1 عدد پیاز • 2 پیمانه آب روش تهیه 1. ماش را با آب …
بیشتر بخوانید »رازهای خوشمزه شدن یک زرشک پلو
بسیاری از افراد تصور میکنند که روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکتههای ظریفی در آن لازم و نشانه حرفهای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد. زرشک از میوههایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش مییابد؛ زرشک قرمز در …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پلوی پیازچه با مرغ
مواد لازم : مرغ 500 گرم برنج دو پیمانه کره سه قاشق سوپخوری آب مرغ دو پیمانه نمک به میزان لازم پیازچه 200 گرم روغن به میزان لازم طرز تهیه: برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک میگذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی پخت چلو جومبالایا
مواد لازم برنج 1 فنجان پیاز 1 عدد سیر 1 لپه کره قدری فلفل سیاه قدری نمک قدری فلفل هندی قدری میگو تاره چند دانه گوجه فرنگی 250 گرم طرز تهیه : یک فنجان برنج صدری را مدت 13 دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس بطریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید یکدانه پیاز درشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت
مواد لازم برنج 400 گرم گوشت 500 گرم رشته پلویی 150 گرم پیاز دو عدد ربگوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری زعفران آبکرده یک قاشق سوپخوری روغن 150 گرم زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم روش تهیه برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد میریزیم. قبل از آبکش کردن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی
مواد لازم برای 4 نفر : سیر 2 حبه ( له شده و خورد شده) آویشن خشک 1 ق چ یا 5 میلی لیتر سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد روغن 2 ق غ یا 30 میلی لیتر گوجه خورد شده یک قوطی کنسروی یا 400 گرم رب گوجه فرنگی 1 ق غ یا 15 میلی لیتر آب مرغ کمتر …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ته چین دو لایه
مواد اولیه (برای ۵ نفر) : مرغ ۴۰۰گرم (سینه) برنج نیم کیلو زعفران ۱قاشق چایخوری تخم مرغ ۶عدد بادمجان۳۰۰گرم روغن ۱۵۰گرم ماست ۲۵۰گرم پیاز ۱عدد نمک به میزان دلخواه فلفل به میزان دلخواه زرشک به میزان دلخواه گردو به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه …
بیشتر بخوانید »دفتر خاطرات داشته باشید
نوشتن دفتر خاطات لذت خاصی دارد مخصوصا بعد از گذشت مدت زمانی که دوباره به سراغ آن بروید و آن را مطالعه کنید. دکتر سفیدچیان درباره تاثیر نوشتن بر ایجاد آرامش فرد گفت: نوشتن چه درباره خاطرات و چه غیر خاطرات باعث ایجاد آرامش در فرد می شود و تقریبا مطالعات زیادی در حوزه روان شناختی و روان پزشکی نشان …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه شور ماهی پلو
مواد لازم : برنج 3 لیوان شوید پاک شده و خرد شده 200 گرم ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط کشمش 1 تا 2 پیمانه پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ی گشنیز پلو با کوفته قلقلی
مواد لازم : برنج یک کیلوگرم گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم گشنیز خرد شده یک کیلوگرم روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری طرز تهیه : * برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم. * ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه پلو پاکستانی
مواد لازم پلو پاکستانی: برنج 5 پیمانه نخود فرنگی 250 گرم فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پیاز 2 عدد سیر 2 حبه هل 5 عدد هویج 2 عدد گل کلم 100 گرم دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن به میزان لازم طرز تهیه پلو پاکستانی: مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیازها را رنده کرده و در روغن …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو
مواد لازم جهت ته چین قالبی آلبالو پلو: برنج ۳ پیمانه و نیم تخممرغ ۳ عدد ماست چکیده ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری شکر ۴ قاشق سوپخوری آلبالو ۴۰۰ گرم فیله مرغ ۵۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد نمک و فلفل و روغن و زعفران به مقدار لازم طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو: آلبالو ها رو بدون هسته …
بیشتر بخوانید »طرز تهیه ته چین مرغ ” بدون تخم مرغ “
آماده سازی :120 دقیقه پخت :90 دقیقه مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ بدون تخم مرغ برای 4 نفر مرغ متوسط 1 عدد ماست چکیده ترجیحا ترش نیم کیلو گرم خلال بادام 50 گرم زعفران دم کرده ی غلیظ به میزان لازم برنج 4 پیمانه روغن و کره به میزان لازم طرز تهیه ته چین …
بیشتر بخوانید »