مواد لازم :گوشت سردست و دنده 1 کیلو گرم
پیاز درشت 1 عدد
نمک و زرد چوبه بمقدار لازم
دارچین بمقدار لازم
فلفل بمقدار لازم
زعفران بمقدار لازم
نعناع تازه , خرد شده یا خشک شده مقداری
خلال بادام برای تزیین مقداری
طرز تهیه :
آب را روی حرارت جوش آورده گوشت را خرد کرده داخل آن می ریزیم . پیاز نمک و زرد چوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم . پس از پخته شدن (نیم پز) گوشت را از آب جدا کرده از چرخ دو بار رد می کنیم . نعناع را هم از چرخ رد کرده گوشت را همراه با یکی دو قاشق آبش خوب مخلوط می کنیم (با دست بایدمخلوط شود) نمک و مزه آنرا امتحان می کنیم وقتی خوب و آماده بود قالبهای بریانی را روی حرارت کمی داغ کرده مقدار یک قاشق از آب روغن روی آب گوشت را گرفته ته قالب می ریزیم . رویش دارچین , زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم . سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم . سطح روی بریانی را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم .