آموزش کوکو بادمجان کبابی
برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم جهت طبخ کوکو بادمجان کبابی
بادمجان کبابی پوست کنده : ۷ عدد
تخممرغ : ۵ عدد
پیاز متوسط : یک عدد
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی
پیاز را پوست کنده و در میکسر خرد میکنیم و سپس بادمجانهای کبابی را به آن اضافه کرده و خوب له میکنیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخممرغها را دانه دانه در مخلوط میشکنیم و هم میزنیم تا مایه کوکو یکدست شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سپس در تابه روغن میریزیم و بعد از داغ شدن روغن ، مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. بعد از اینکه یکطرف کوکو پخته شد آنرا برمیگردانیم تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این کوکو را میتوانیم در فر هم بپزیم در این صورت فقط دو قاشق غذاخوری روغن در ظرف بریزید و مایه را داخل ظرف بریزید و در فر بگذارید.
منبع : نمکستان