مواد لازم خمیر
• آرد: 175 گرم
• كره سرد: 75 گرم
• تخم مرغ: یك عدد
• آب یخ: یك قاشق سوپخوری
موادلازم میانی
• كره نرم:90 گرم
• شكر: 90 گرم
• تخممرغ زده شده: یك عدد
• بادام پودر شده: 90 گرم
• آرد: گرم
• آب: یك قاشق سوپخوری
• اسانس پرتقال: یكچهارم قاشق چایخوری
• خرمای نصف شده و هسته گرفته: 15 عدد درشت
• مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آرد الك كرده و كره سرد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.
2. تخم مرغ و آب یخ را داخل مواد بریزید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
3. خمیر را بهمدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
4. سطحی را آردپاشی كنید و خمیر را روی آن با وردنه باز كنید و داخل قالب تارت 20 سانتیمتری قرار دهید بهطوری كه كف و دیواره آن را بپوشاند.
5. سطح خمیر را چنگال بزنید و بهمدت 20 دقیقه بپزید.
6. مواد آماده شده را روی تارت آماده شده پهن كنید و بهمدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن تارت را از فر بیرون بیاورید و خرمای نیمه شده را به طور مرتب روی مواد بادامی دور تا دور قالب بچینید و بهمدت 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
7. حین پخت، تارت را از فر خارج كرده و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بمالید و پس از خنك شدن از قالب خارج كرده و سرو كنید.
طرز تهیه مواد میانی
1. كره و شكر را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شود.
2. تخم مرغ را نیز اضافه کنید.
3. پس از مخلوط شدن پودر بادام، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه كنید تا كاملا مخلوط شود.
منبع : برترین ها