چه کسانی بنوشند؟
افراد مبتلا به ورم معده، افراد مبتلا به کولیت و افراد مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر
«اسموتی» بخور، غصه نخور!
چطور درست کنیم؟
مواد لازم: یکدوم فنجان دمنوش بابونه/ یک فنجان توتفرنگی / یک فنجان آناناس / یک فنجان ماست پروبیوتیک / یک قاشق مرباخوری عسل / یکدوم فنجان یخ . تمام ترکیبات گفته شده را در مخلوطکن، مخلوط کنید. بهترین زمان مصرف، قبل از وعده ناهار یا وعده شام است.
چه خاصیتی دارد؟
بابونه جزء ترکیباتی است که میتواند مشکلات گوارشی شما را کمتر کند. به ویژه زمانیکه با ماست پروبیوتیک، عسل ترکیب میشود از طریق افزایش جمعیت باکتریهای مفید کولون و کاهش باکتریهای مضر تولیدکننده گاز، سبب کاهش تولید گاز و نفخ میشود.
منبع : برترین ها