چي لازم دارم ؟
ساقه كرفس خرد شده: 700 گرم
پياز: یک عدد متوسط
آب مرغ يا استاك: 4 ليوان
كره: 2 قاشق غذاخوري
سيب زرد يا سبز سفت (پوك نباشد): یک عدد
خامه: نصف پيمانه
نمك و فلفل و جعفري: به مقدار لازم
چطور بپزم ؟
كرفس خرد شده را به همراه پياز خرد شده در تابه بريزيد. آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و پس از به جوش آمدن به مدت 20 دقيقه منتظر شويد تا كرفسها خوب بپزند. سيب را پوست گرفته و نگيني خرد كنيد و آن را به همراه كره در يك تابه تفت بدهيد تا طلايي شوند. مخلوط كرفس و پياز و آب مرغ را با مخلوط كن ميكس كنيد و كمي بعد خامه را به آن اضافه كنيد. مواد را دوباره با هم ميكس كنيد. در آخر سيب و نمك و فلفل را در سوپ بريزيد و روي آن را با جعفري تزئين كنيد.
فوت كوزهگري
ميتوانيد قطعاتي از ساقه كرفس را به همراه سيب سرخ كنيد و به همراه كمي پنير پارمسان براي تزئين روي سوپ بريزيد.
منبع : برترین ها