چي لازم دارم؟
كرفس: 2 شاخه
شير: يك پيمانه
تخم مرغ: 4 عدد
زرشك: 2 قاشق غذاخوري
آرد: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به مقدار لازم
گردوي خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
چطور بپزم؟
ابتدا ساقه كرفس به همراه برگها را بشوييد و بعد آنها را ساطوري خرد كنيد. تخممرغها را در ظرفي شكسته و زرشك را به همراه مغز گردو با آن مخلوط كنيد و مواد را خوب به هم بزنيد. كرفس خردشده را با نمك و فلفل مخلوط و به ساير مواد اضافه كنيد. آرد را در شير بريزيد و آنقدر هم بزنيد تا مايه يكدست و صافي به دست بيايد. همه مواد را با هم تركيب كنيد و در يك ظرف پيركس بريزيد. كوكوي شما پس از 30 تا 40 دقيقه در دماي 180 درجه سانتيگراد در فر آماده خواهد شد. براي تزئين از ماست چكيده، خيارشور و هويج ميتوانيد استفاده كنيد.
فوت كوزهگري
اگر ميخواهيد روي كوكوي شما هم طلايي شود، پس از پختن كمي روغن روي آن بريزيد و براي چند دقيقه شعله بالاي فر را روشن كنيد.
منبع : برترین ها