*. از مواد ژله هندونه مقداری موند، زد به سرم با اونهم یه ژله به شکل انار درست کنم.کف کاسه بزرگ و کمی ژله قرمز ریختم، گذاشتم یخچال ببنده. آوردم بیرون یه کاسه پر از یخ گذاشتم وسطش و ژله قرمزوریختم وسط دو تا کاسه و گذاشتم تو یخچال خودش رو که بست یخ کاسه وسطی روخالی کردم. جاش آب گرم ریختم و کاسه رو کشیدم بیرون دوباره کمی ژله سفیدریختم (نیم سانت) بسته که شد، یه کاسه کوچیکتر رو پر یخ کردم.
*. گذاشتم وسطش وژله سفید رو ریختم بعد از بسته شدن زله سفید و بیرون آوردن کاسه کوچیک، انار دون شده رو ریختم وسطش و کم کم از ژله سفید میدادم روش و گذاشتم یخچال. مرحله آخر هم گذاشتم توی آبگرم و بر گردوندم و تاج انار رو که دونکرده بودم از وسط برش طولی دادم و با خلال دندون وصلش کردم به ژله. مزه اش عالی بود.
*. جفت ژله ها انار و هندونه از نزدیک خیلی قشنکتر ازعکسشون بودن. ژله انار به حدی طبیعی بود که هم پسرم و هم همسرم رو در نگاه اول به اشتباه انداخت ( یه آن فکر کردن انار قاچ شده ست )
ژله شیر با کرم وانیلی :1 لیوان شیر رو با 2-3 ق غ شکر میجوشونی از رو گاز برمیداری، کمی وانیل و نصف بسته خامه اضافه میکنی و خوب مخلوط میکنی تا یکنواخت بشه. بعد 3 ورق ژلاتین آب شده رو کاملا باهاش مخلوط میکنی.
منبع : آکا ایران