• تعداد: 24 عدد
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: 12 دقیقه
• زمان سرد شدن: 5 ساعت
مواد لازم
• ¾ پیمانه کره آب شده
• یک پیمانه شکر
• ¾ پیمانه پودر کاکائو
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
• یک عدد تخممرغ
• 1.5 قاشق چایخوری وانیل
• 1 ¼ پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه سس کارامل
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، پودر کاکائو، دارچین، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. تخممرغها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس وانیل را بیفزایید.
2. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که خمیر یکدست شود. با قاشق چوبی به هم زدن خمیر و اضافه کردن آرد ادامه دهید.
3. خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. آنها را در دست به شکل استوانه فرم دهید. آنها را در کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. رولهای خمیر را با چاقوی تیز برش دهید و روی سینی فر بچینید. آنها رابه مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
5. روی آنها یک لایه سس کاراملی بمالید و یک لایه از کوکی را روی آن بگذارید تا ساندویچ شود.
منبع : برترین ها