پنجشنبه , 30 مارس 2017
آخرین محصولات
خانه - آشپزی - طرز تهیه پودینگ زعفرانی

طرز تهیه پودینگ زعفرانی

uirn1bqvck9oj5cvxd7q

مواد لازم:

شیر  500 میلی لیتر
زرده تخم مرغ 4 عدد
تخم مرغ كامل 2 عدد
پودرزعفران   2/1 ق چ
آرد گندم  100 گرم
نشاسته ذرت  40 گرم
شكلات سفید  200 گرم
پنیر خامه‌ای 250 گرم
شكر  250 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا تخم‌مرغ‌های كامل، زرده‌ها، شكر و زعفرانی که در آب‌جوش حل کرده‌ایم را با همزن برقی كمی هم می‌زنیم تا كرمی یكدست حاصل شود. سپس كمی از شیر، آرد و نشاسته ذرت را اضافه می‌كنیم، اما باید دقت كنیم كه با همزن برقی مواد را خیلی زیاد هم نزنیم  و در حد مخلوط شدن كفایت می‌كند.

2. مابقی شیر را به همراه شكلات داخل قابلمه مخصوص كرم پزی جوش می‌آوریم و آن را آرام آرام به مخلوط شیر و شکلات كه روی حرارت است، اضافه كرده، هم می‌زنیم تا پودینگ غلظت پیدا كند.

3. حالا پودینگ را از روی حرارت برداشته،‌ بعد از اضافه کردن پنیرخامه‌ای آنقدر هم می‌زنیم تا خمیری یکدست حاصل شود سپس كنار می‌گذاریم تا كمی حرارت خود را از دست بدهد. بهتر است در این مدت در ظرف را ببندیم.

4. كرم حاصل را داخل یخچال می‌گذاریم تا سرد شود. من در اینجا با قاشق مقداری از پودینگ را برداشته و داخل بشقاب‌های تك نفره سرو كرده‌ام و با گل‌های بهاری و برگ سبز، تخم خرفه و پودر رنگ طلایی تزیین كرده‌ام.

منبع : پرشین وی

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*