سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی اردور سالامی

طرز تهیه ی اردور سالامی

390805_553

مواد لازم:

سالامی: 300گرم
سیب‌زمینی پخته شده: 400گرم
دانه ذرت پخته شده: یک‌دوم لیوان
پیاز ریز شده: دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای ریز شده: سه قاشق غذاخوری
پنیر گودا، رنده شده: 200 گرم
سس تارتار، خردل و سس فرانسوی، از هر کدام: یک‌سوم لیوان
سرکه یا لیموترش: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: درصورت تمایل، نصف لیوان

روش تهیه:

1. ابتدا سالامی‌ و سیب‌زمینی‌ها را ریز خرد می‌کنیم. سس‌ها، سرکه یا لیموترش، فلفل‌دلمه‌ای، جعفری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده سپس سیب‌زمینی، سالامی، پیاز و پنیر را با سس حاصل مخلوط می‌کنیم و همه مواد را خوب هم می‌زنیم و وقتی که کاملا مخلوط شدند در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه مواد به خورد یکدیگر بروند.

2. هنگام سرو سالاد را در ظرف موردنظر می‌ریزیم یا اینکه قالب گرفته و در ظرف بر می‌گردانیم. برای عکس مواد را در قالب نیمکره پر کرده و داخل ظرف موردنظر برگرداندم و روی آن را با برش‌هایی از سالامی که آنها را به دور خود پیچیده و به شکل گل رز فرم داده‌ام تزیین کرده‌ام.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس