سه شنبه , 16 اکتبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت

طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت

a08740161984102a

مواد لازم

برنج 400 گرم
گوشت 500 گرم
رشته پلویی 150 گرم
پیاز دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
زعفران آب‌کرده یک قاشق سوپخوری
روغن 150 گرم
زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم

روش تهیه

برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی که روی حرارت قرار دارد می‌ریزیم. قبل از آبکش کردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه می‌کنیم تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش می‌ریزیم و پس از آبکش کردن آن را دم می‌کنیم.

گوشت را با پیاز سرخ کرده، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود. پس از این‌که گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس کشیده و برنج را روی آن می‌ریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج می‌ریزی

روش دوم

مواد لازم

برنج خیس‌کرده دو پیمانه
بلغورگندم یک پیمانه
پیازداغ دو قاشق سوپخوری
آب، روغن، نمک و زردچوبه به میزان لازم

روش تهیه :

ابتدا در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می‌گذاریم بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک اضافه می‌کنیم و در حدود 5/4 پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم وقتی که آب‌جوش آمد برنج و بلغور را به آن اضافه می‌کنیم و مانند دمی‌‌های معمولی می‌گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود سپس دمی را دم کنید پس از 40 دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه می‌شود

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی رشته پلو با گوشت
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *