سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی میسو کارامل

طرز تهیه ی میسو کارامل

a256432110364102a

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شکر سفید
¾ پیمانه
100 گرم / 394 کالری
آب
¼ پیمانه
100 گرم / 0 کالری
خامه چرب
نصف پیمانه
100 گرم / 259 کالری
میسو (خمیر سویا)
دو قاشق غذاخوری
نامشخص

روش تهیه میسو کارامل :

*. در قابلمه روی حرارت ملایم، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. بدون اینکه آنها را هم بزنید، بگذارید بجوشند. با قلم موی خیس آنها را هم بزنید تا مخلوط سفت شود. هنگامی که شکر سفت و طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید.هنگامی که کارامل خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید تا روی آن حباب ایجاد شود. سپس آنها را هم بزنید و با یکدیگر مخلوط کنید. هر زمان که احساس کردید کارامل در حال سفت شدن است، دوباره خامه سرد اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه مواد مخلوط شدند.

*. آن را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کارامل آب شود. در این مرحله، میسو را اضافه کنید.پس از خنک شدن، مواد را درون شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.سس را دوباره به مدت 30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا آب شود. سپس آن را روی بستنی یا کیک مورد علاقه خود بریزید و سرو کنید.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس