سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی

طرز تهیه ی پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375

365686_578-300x300

مواد لازم

• روغن

• دو عدد سفیده تخم مرغ

• یک عدد تخم مرغ

• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی

• نصف پیمانه شیر کم چرب

• دو قاشق غذاخوری شیره افرا

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/8 قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

• پودر میخک

• 6 اسلایس نان گندم با فیبر بالا، خرد شده به اندازه های 2.5 سانتی متری

• ¼ پیمانه گردو خرد شده

• دو قاشق چایخوری کره

• دو قاشق غذاخوری شیره افرا

طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 6 کاسه سفالی یا رامکین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، شیر، دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دارچین، نمک، جوز هندی و میخک را با هم مخلوط کنید. سپس گردوهای خرد و تفت داده شده را به مواد اضافه کنید.

2. مواد را داخل کاسه ها بریزد. داخل سینی فر بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید.

3. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس کره و شیره افرا روی آنها بریزید و سرو کنید.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس