دوشنبه , 17 دسامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی

طرز تهیه ی پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375

365686_578-300x300

مواد لازم

• روغن

• دو عدد سفیده تخم مرغ

• یک عدد تخم مرغ

• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی

• نصف پیمانه شیر کم چرب

• دو قاشق غذاخوری شیره افرا

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/8 قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

• پودر میخک

• 6 اسلایس نان گندم با فیبر بالا، خرد شده به اندازه های 2.5 سانتی متری

• ¼ پیمانه گردو خرد شده

• دو قاشق چایخوری کره

• دو قاشق غذاخوری شیره افرا

طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 6 کاسه سفالی یا رامکین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، شیر، دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دارچین، نمک، جوز هندی و میخک را با هم مخلوط کنید. سپس گردوهای خرد و تفت داده شده را به مواد اضافه کنید.

2. مواد را داخل کاسه ها بریزد. داخل سینی فر بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید.

3. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس کره و شیره افرا روی آنها بریزید و سرو کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + دو =