پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی چلو دیزی کاشانی

طرز تهیه ی چلو دیزی کاشانی

 

hfjnfygh

 

مواد لازم

برای شش نفر :
برنج                                                      4 پیمانه

لوبیای چشم بلبلی                                             2 پیمانه

گوشت بره ( سردست یا ران)                                  نیم کیلو

پیاز                                                    2 عدد متوسط

زردچوبه                                            سه قاشق چایخوری

نمک                                                     به مقدار لازم

روغن                                 100 گرم (نصف لیوان معمولی)

(به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چایخوری نمک و زردچوبه)

 

طرز تهیه :
پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می ‌کنیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه را در آن تفت می ‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می‌ کنیم و می‌ گذاریم با حرارت ملایم بپزد. پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می ‌کنیم و می‌ گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.

پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی‌ مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌ کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می ‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن ‌را با حرارت ملایم دم می ‌کنیم. پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی چلو دیزی کاشانی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *