سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی چیپس خرما خانگی

طرز تهیه ی چیپس خرما خانگی

 

a05563315284102a

*. چیپس خرما دارای ارزش غذایی بالایی است و بیماران دیابتی که به علت داشتن قند در رنج هستند می توانند از این محصول استفاده کنند. چیپس خرما دارای ماندگاری بالا و بدون هسته است.
*. چیپس خرما برای استفاده با چای به جای قند و جهت طبخ انواع کیک ها و غذا ها (عدس پلو) مناسب است و سرشار از ویتامین، املاح می باشد.جایگزین مناسبی به جای قند همراه چای می باشد.
وی در خصوص ارزش غذایی ۱۰۰ گرم چیپس خرما اظهار داشت: پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲۰ تا ۵۰ درصد است، ۵۰ میلی گرم فسفر و ۸۹ میلی گرم منیزیم دارد، دارای ۶/. میلی گرم ویتامین B۲ و ۳. /. میلی گرم ویتامین B۱ می باشد و مقدار آهن و ویتامین C، ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲٫۶ میلی گرم است.
طرز تهیه چیپس خرما خانگی :
*. مقداری خرمای خشک (بدون شیره)  که شسته و کاملا خشک شده را از هسته جدا کنید با قیچی به قسمت های کوچک تقسیم کرده و درمقدار خیلی کمی شکر و حدود یک لیوان آرد بغلتانید .

خواص خرما :
*. در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.خرما در درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید.به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند.

 

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس