• تعداد: 12 عدد
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه
مواد لازم
• یک پیمانه آرد کامل
• ¾ قاشق چایخوری بیکینگپودر
• ¾ قاشق چایخوری جوششیرین
• ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• 1/8 قاشق چایخوری پودر سیر
• دو عدد تخممرغ همزده
• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی
• 1/3 پیمانه شکر
• 1/3 پیمانه شکر قهوهای
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• 1/3 پیمانه کشمش
• ¼ پیمانه گردوی خرد شده
• فیلینگ ماسکارپونه*
• ¼ پیمانه زنجبیل شکری خرد شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2.در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر، جوششیرین، دارچین، نمک، جوزهندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخممرغها، پوره کدو حلوایی، شکر سفید، شکر قهوهای و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.
3. مخلوط آرد را با مخلوط کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. گردو و کشمش را اضافه کنید. با قاشق از مواد داخل قالب مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
4. مافینها را به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. 5 دقیقه پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید. سپس مافینها را از عرض دونیم کنید. در وسط آن ماسکارپونه بگذارید و لایه دیگر کاپکیک را بگذارید. روی آن آبنبات خرد شده زنجبیلی بریزید.
5. برای تهیه فیلینگ ماسکارپونه، نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه، 6 قاشق غذاخوری کره، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین، ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، دو پیمانه پودر شکر و یک قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.
6. پنیر ماسکارپونه و کره را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دارچین و زنجبیل را بیفزایید. با همزن برقی هم بزنید. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز، شیر اضافه کنید تا از غلظت آن کمی کاسته شود.
منبع : برترین ها