آخرین خبرها

طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه

 

• تعداد: 12 عدد

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان پخت: 18 دقیقه

365685 159 300x3001 - طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه

مواد لازم

• یک پیمانه آرد کامل

• ¾ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

• ¾ قاشق چایخوری جوش‌شیرین

• ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

• 1/8 قاشق چایخوری پودر سیر

• دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده

• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی

• 1/3 پیمانه شکر

• 1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای

• 1/3 پیمانه روغن زیتون

• 1/3 پیمانه کشمش

• ¼ پیمانه گردوی خرد شده

• فیلینگ ماسکارپونه*

• ¼ پیمانه زنجبیل شکری خرد شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2.در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، دارچین، نمک، جوزهندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، پوره کدو حلوایی، شکر سفید، شکر قهوه‌ای و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.

3. مخلوط آرد را با مخلوط کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. گردو و کشمش را اضافه کنید. با قاشق از مواد داخل قالب مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.

4. مافین‌ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. 5 دقیقه پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید. سپس مافین‌ها را از عرض دونیم کنید. در وسط آن ماسکارپونه بگذارید و لایه دیگر کاپ‌کیک را بگذارید. روی آن آب‌نبات خرد شده زنجبیلی بریزید.

5. برای تهیه فیلینگ ماسکارپونه، نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه، 6 قاشق غذاخوری کره، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین، ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، دو پیمانه پودر شکر و یک قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.

6. پنیر ماسکارپونه و کره را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دارچین و زنجبیل را بیفزایید. با هم‌زن برقی هم بزنید. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز، شیر اضافه کنید تا از غلظت آن کمی کاسته شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *