سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه ی کاپ‌کیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه

 

• تعداد: 12 عدد

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان پخت: 18 دقیقه

365685_159-300x300

مواد لازم

• یک پیمانه آرد کامل

• ¾ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

• ¾ قاشق چایخوری جوش‌شیرین

• ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی

• 1/8 قاشق چایخوری پودر سیر

• دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده

• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی

• 1/3 پیمانه شکر

• 1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای

• 1/3 پیمانه روغن زیتون

• 1/3 پیمانه کشمش

• ¼ پیمانه گردوی خرد شده

• فیلینگ ماسکارپونه*

• ¼ پیمانه زنجبیل شکری خرد شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2.در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، دارچین، نمک، جوزهندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، پوره کدو حلوایی، شکر سفید، شکر قهوه‌ای و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.

3. مخلوط آرد را با مخلوط کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. گردو و کشمش را اضافه کنید. با قاشق از مواد داخل قالب مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.

4. مافین‌ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. 5 دقیقه پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید. سپس مافین‌ها را از عرض دونیم کنید. در وسط آن ماسکارپونه بگذارید و لایه دیگر کاپ‌کیک را بگذارید. روی آن آب‌نبات خرد شده زنجبیلی بریزید.

5. برای تهیه فیلینگ ماسکارپونه، نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه، 6 قاشق غذاخوری کره، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین، ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، دو پیمانه پودر شکر و یک قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.

6. پنیر ماسکارپونه و کره را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دارچین و زنجبیل را بیفزایید. با هم‌زن برقی هم بزنید. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز، شیر اضافه کنید تا از غلظت آن کمی کاسته شود.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس