سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی کیک سیب زمینی

طرز تهیه ی کیک سیب زمینی

 كيك سيب زمينی
سيب‌زميني‌هاي پخته را رنده كرده و در كاسه‌‌اي گود تمامي مواد وسط خمير را با هم مخلوط مي‌كنيم

مواد لازم براي تهيه خمير:

آرد: 700 گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
ماست: دو قاشق غذاخوري
خامه: دو قاشق غذاخوري
شير: 250 ميلي‌ليتر
كره ذوب شده: 100 گرم
نمك: يك قاشق چاي‌خوري
شكر: 40 گرم
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي داخل كيك:
سيب زميني پخته شده: يك كيلو گرم
جعفري خرد شده: نصف ليوان
پيازچه خرد شده: یک‌سوم ليوان
پنير لبنه، كره و خردل ملايم: از هركدام دو قاشق غذاخوري
كاري، نمك، فلفل، آويشن و پودر سير: از هركدام يك قاشق چاي‌خوري

1284

 

روش تهيه:

1. براي تهيه خمير ابتدا آرد، نمك و بيكينگ پودر را با هم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. بقيه مواد خمير را در كاسه‌‌اي گود با همزن دستي خوب مخلوط مي‌كنيم، سپس آرد را اضافه كرده و همه مواد را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير لطيفي حاصل شود. روي خمير حوله كشيده و نيم ساعت به آن استراحت مي‌دهيم.

2. سيب‌زميني‌هاي پخته را رنده كرده و در كاسه‌‌اي گود تمامي مواد وسط خمير را با هم مخلوط مي‌كنيم.

3. دوسوم خمير را به قطر نيم سانتي‌متر پهن مي‌كنيم. قالب مورد نظر را چرب كرده و خمير را روي كف و ديواره‌هاي آن مي‌اندازيم، مواد سيب‌زميني را داخل خمير قرار داده، باقي‌مانده خمير را روي آن پهن مي‌كنيم و با چنگال چند حفره رويش ايجاد مي‌كنيم.

4. قالب را 30 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار مي‌دهيم و پس از اين مدت قالب را برگردانده، روي كيك را با زرده تخم‌مرغ و زعفران زرين مي‌كنيم و دوباره 30دقيقه داخل فر قرار مي‌دهيم تا كاملا زرين شود.

منبع : پرشین وی

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس