آخرین خبرها

دستور پخت کاپ کیک شکلات و پنیر

کاپ کیک شکلات و پنیر

chocolate cheesecake 300x175 - دستور پخت کاپ کیک شکلات و پنیر

 

مواد لازم:
آرد =195 گرم (1/5 پيمانه)
شكر قهوه‌اي= 210 گرم (يك پيمانه)
پودر كاكائو =30 گرم ( 1/3پيمانه)
جوش‌شيرين= يك قاشق چايخوري
نمك= 1/8 قاشق چايخوري
وانيل =نصف قاشق چايخوري
مواد رويه پنيری:
پنير خامه‌اي= 227 گرم (به دماي محيط رسيده باشد)
شكر= 65 گرم
تخم مرغ= يك عدد
وانيل= نصف قاشق چايخوري
مواد مايع:
روغن مايع=1/3 پيمانه (80 ميلي‌ليتر)
آب= يك پيمانه (250 ميلي‌ليتر)
سركه سفيد= يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه کاپ کیک:
مواد خشك را مخلوط و در ظرف ديگر نيز مواد مايع را با هم مخلوط كنيد. وسط مواد خشك را گود كرده، مواد مايع را به آرامي داخل آن ريخته و خوب با هم مخلوط كنيد. دقت كنيد زياد مايه را هم نزنيد فقط مخلوط كنيد. بعد روي قالب‌هاي مافين (12 عدد) كاغذ انداخته و آنها را چرب كنيد و هر قالب را از مواد پر كنيد و در مركز هر كدام يكي، دو قاشق از مواد رويه پنيري، بريزيد. قالب‌ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد، قرار دهيد و به مدت 25 دقيقه بپزيد. براي اطمينان از پخت، يك خلال چوبي را در قسمت كاكائويي فرو ببريد. اگر از مواد چيزي به خلال نچسبيد، پخته است.

طرز تهيه رويه پنيري:
پنير خامه‌اي كه قبلا آن را به دماي محيط رسانده بوديد را با همزن بزنيد تا كمي نرم شود. بعد شكر، تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد تا رنگ كرم مانندي پيدا كند. و آن را كنار بگذاريد.

نكته: در صورت در دسترس نبودن شكرقهوه‌اي، مي‌توان از شكر سفيد استفاده كرده و همچنين در صورت نداشتن سركه‌سفيد مي‌توان از سركه قرمز استفاده كرد.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *