با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم؟
چی لازم دارم؟
گوشت ماهیچه با استخوان: ۷۵۰ گرم
لپه: ۱۵۰ گرم
بامیه: ۴۰۰ گرم
آبغوره: یک تا دو قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی: یککیلوگرم
پیاز: یک تا دو عدد (متوسط)
سیر: دو تا سه حبه
نمک و زردچوبه: به اندازه دلخواه
چطور بپزم؟
1. گوشت شسته شده را به تکههای دلخواه بریده و با دو تا سه عدد پیاز خرد شده تفت میدهیم، سپس گوجهفرنگیها را شسته و ته آنها را گرفته و رنده میکنیم و بعد به گوشت و پیاز اضافه میکنیم. اجازه میدهیم مقداری بپزد طوری که آب گوجه کم شود، سپس لپه خیس شده را اضافه کرده و نمک و فلفل میزنیم.
2. بعد از آن حدود پنج تا شش لیوان آب به مخلوط اضافه کرده و شعله را کم میکنیم. در قابلمه را میگذاریم تا غذا با ملایمت بپزد. بعد از اینکه گوشت کاملا پخت و آب آن به اندازه مورد نیاز رسید، بامیههای شسته را که ته آنها گرفته شده به آبگوشت اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه میگذاریم بپزد، سپس آبغوره و دو عدد سیر کوبیده شده به آن اضافه میکنیم. پس از پنج دقیقه غذا آماده است.
فوت کوزهگری
بعضیها بهجای آبغوره، آبلیمو یا چند عدد گوجهسبز ترش یا چند عدد لیموامانی به آبگوشت اضافه میکنند.
منبع : برترین ها