تعداد: 3نفر
مواد لازم
• 1عدد پياز متوسط
• 10 عدد قارچ متوسط
• 3 قاشق غذاخوري فلفل دلمهاي رنگي
• 2عدد گوجهفرنگي متوسط
• 2عدد تخممرغ
• 3قاشق غذاخوري روغن سرخ كردني
• 3قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
• 2قاشق غذاخوري ذرت پخته
• 2قاشق غذاخوري زيتون بدون هسته
• نمك و فلفل
طرز تهيه
1. پياز را خرد و سرخ كنيد. گوجهفرنگيها را هم همينطور. قارچهاي ورقه شده را به آن بيفزاييد.
2. فلفل دلمهايهاي رنگيخرد شده را بعد از تفت دادن قارچ به مواد اضافه كنيد.
3. مواد را در حدي هم بزنيد كه بافت سبزيها بههم نريزد يا گوجهها بيش از حد له نشوند.
4. حالا نمك و فلفل را با مواد ديگر تفت دهيد.
5. تخممرغها را روي سبزيجاتتان بشكنيد و بدون هم زدن آنها با ساير مواد، ابتدا ذرت و سپس زيتون و درنهايت جعفري ساطوري را روي آن بپاشيد و در تابه را بگذاريد.
6. از ارزش تغذيهاي تخـــممـــرغ و گوجهفرنگي كه قبلا گفتيم اما بهطور كلي، اين املت بهخاطر دارابودن حجمي از سبزيهاي متفاوت، سرشار از انواع ويتامينها، آنتياكسيدانها و مواد معدني مانند ويتامينC، E، D، منيزيم، روي و كلسيم است. اگر ميخواهيد كلسيم بيشتري با خوردن اين املت دريافت كنيد، ميتوانيد كلم بروكلي را هم به تركيبات آن بيفزاييد.
منبع : برترین ها