• تعداد: 6 تا 8 نفر
مواد لازم
مواد میانی
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• یک قاشق چایخوری دارچین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چاخوری پودر جوزهندی
• ¼ قاشق چاخوری پودر زنجبیل
• ¼ قاشق چاخوری پودر میخک
• یک قاشق چایخوری وانیل
• یک پیمانه پوره کدوحلوایی
• دو قاشق غذاخوری کره
• ¼ پیمانه کشمش
خمیر پای
• ¾ پیمانه آرد سفید
• نصف پیمانه آرد گندم
• 1.5 قاشق چایخوری شکر
• نصف قاشق چایخوی نمک
• نصف قاشق چایخوی دارچین
• نصف پیمانه کره نصف پیمانه آب یخ
• یک عدد تخم مرغ هم زده
طرز تهیه
• فر را با 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
• در یک کاسه متوسط، شکر قهوه ای، دارچین، نمک، جوزهندی، زنجبیل، میخک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای، پوره کدوحلوایی و یک قاشق غذاخوری کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• تکه های سیب خرد شده، کشمش و بقیه کره را با باقی مانده ادویه مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• در مخلوط کن، آرد، شکر، نمک، دارچین و تکه های کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا گلولهگلوله شوند. به آرامی آب یخ را اضافه کنید تا مواد
شکل خمیر به خود بگیرند.
• روی یک سطح صاف، خمیر را باز کنید.
• در مرکز خمیر، مخلوط کدوحلوایی را بریزید و حدود دو سانتی متر از لبه ها خالی بگذارید.
• سیب را روی آن بچینید تا همه سطح خمیر را بپوشانند. لبه های بیرونی را به سمت داخل تا کنید.
• تخم مرغ همزده را با قلم مو روی خمیر بمالید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.
منبع : برترین ها