مواد لازم
• آرد سفید: 500 گرم
• بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
• نمک
• روغن جامد: 100 گرم
• آب ولرم: نصف پیمانه
غذاها و شیرینی های مکزیکی
دستور پخت
1. آرد سفید، بکینگ پودر و کمی نمک را در کاسه ای مخلوط کنید.
2. روغن را اضافه کنید و کم کم آب اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
3. خمیر را ورز دهید. به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل کیسه استراحت دهید.
4. سپس، خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید و اجازه دهید دوباره چند دقیقه ای استراحت کنند.
5. خمیر را باز کنید.
6. تابه چدنی را گرم کنید و خمیر باز شده را بدون روغن داخل تابه بپزید. یک طرف که پخت، طرف دیگر را بپزید.
7. نان ها را داخل دستمال نگه دارید تا خشک نشوند.
منبع : برترین ها