1. بروكليها را به اندازه دلخواه خرد كرده، آبپز كنيد (به زمان زيادي احتياج ندارد). بــراي تهيه سس كره پرتقال، يك قاشق غذاخوري سركه سفيد را با دو قاشق آب و سه عدد دانه فلفل نيمه خرد شده و نمك مخلوط كرده و روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد تا كمي آب آن جمع شود.
2. يك قاشق آب سرد و سه زرده تخممرغ را به مواد اضافه كرده و مستمر هم بزنيد و همزمان به مرور 250گرم كره بينمك را اضافه كنيد. همزمان مراقب باشيد دماي زير ظرف زياد نشود همچنین مواد از يكديگر جدا نشوند.
3. به آرامي نصف قاشق چايخوري آبليمو، يك قاشق چايخوري پوست پرتقال رنده شده و آب يك پرتقال خوني كوچك را به مواد اضافه كرده صبر كنيد تا سس قوام بيايد.
منبع : برترین ها