آخرین خبرها

طرز تهیه ی حلقه نان شکم پر

حلقه نان شکم پر واقعاً خوشمزه
خمیرها را باز کنید و آنها را به شکل مثلثی ببرید. ظرف پیتزاپز بزرگی را چرب کنید. خمیرهای مثلثی را از سمت قاعده به هم بچسبانید بطوریکه دایره ای توخالی تشکیل شود. رأس مثلث ها باید رو به بیرون باشد.

مواد لازم:

•    ۲ بسته خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه)
•    ۲ فنجان سیب زمینی پخته و له شده
•    ۲ فنجان گوشت بوقلمون پخته، خرد شده
•    ۲ فنجان پنیر چدار، رنده شده
•    ۱ فنجان لوبیاسبز
•    نیم فنجان سس دلخواه

دستور تهیه:

 

1164 300x215 - طرز تهیه ی حلقه نان شکم پر
۱٫ خمیرها را باز کنید و آنها را به شکل مثلثی ببرید. ظرف پیتزاپز بزرگی را چرب کنید. خمیرهای مثلثی را از سمت قاعده به هم بچسبانید بطوریکه دایره ای توخالی تشکیل شود. رأس مثلث ها باید رو به بیرون باشد.

1165 300x215 - طرز تهیه ی حلقه نان شکم پر
۲٫ حالا با قاشق سیب زمینی له شده، گوشت، پنیر و لوبیاسبز را روی خمیر بریزید و روی آن سس بریزید. (این دستور نسبی است و اگر خواستید می توانید هر چیزی دلتان خواست به آن اضافه کنید.)

1166 300x215 - طرز تهیه ی حلقه نان شکم پر

 

۳٫ حالا رأس مثلث ها را روی مواد برگردانید و با چاقو به آرامی رأس ها را به خمیر زیر مواد بچسبانید تا محکم شود.

۴٫ حالا خمیر را در فر در دمای ۳۵۰ درجه به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی رنگ شود. سپس بگذارید سرد شود و برش بزنید و سرو کنید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *