آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش جوجه

106161 788 300x238 - طرز تهیه ی خورش جوجه

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان ریزقلمی: 8 تا 12 عدد
نعناع و جعفری: 300گرم، ساطوری شده
آبلیمو یا آبغوره: یك‌چهارم پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:

1 – بادمجان‌ها را پوست كنده و نمك بپاشید تا تلخاب آن خارج شود، پس از حداقل 30 دقیقه، آنها را شسته، خشك كرده و سرخ كنید.

2 – 6 قاشق غذاخوری روغن مایع را در یك قابلمه متوسط داغ كرده و نعناع و جعفری را 8دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید، سپس بادمجان را اضافه كرده و با 2پیمانه آب جوش 30دقیقه بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنید.

نکات:

1- برای لعاب دادن به خورش از یك سیب‌زمینی ورقه شده یا 2 قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت كه در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل شده، استفاده كنید.

2- اضافه كردن چند كدوی قلمی سرخ شده خالی از لطف نیست.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *