آخرین خبرها

طرز تهیه ی خورش ماست به سبک هندی

k6g0ozlovj8aqwgo0ek5 300x233 - طرز تهیه ی خورش ماست به سبک هندی

مواد لازم:

مرغ پاک کرده
1 عدد(در حدود 5/1 کیلوگرم)

ماست کیسه آب گرفته
1کیلوگرم

پیاز سرخ کرده
2قاشق سوپخوری

گشنیز
250گرم

زیره نیمه کوب 2/1 قاشق غذاخوری
سیر 3 تا 4 پر
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
روغن 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می‌شوئیم و ریز خرد می‌کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی‌سرخ می‌نمائیم و آن را در ظرف مرغ می‌ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در کمی‌آب جوش حل می‌نماییم . نصف آن را در مرغ می‌ریزیم. به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می‌گذاریم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج می‌کنیم،کمی‌که سرد شد،آن را قطعه قطعه می‌کنیم و استخوانهای درشت آن را بیرون می‌آوریم. مرغ را دوباره در ظرف می‌ریزیم؛حرارت را کاملا ملایم می‌نماییم؛ماست را با بقیه زعفران و کمی‌نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می‌ریزیم و هم می‌زنیم. باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می‌برد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی‌آید. در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی‌آب اضافه می‌نماییم. این خورش را می‌توانیم با گوشت تهیه کنیم؛در این صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *