چي لازم دارم؟
ريواس: 500 گرم
سينه مرغ: 4 تكه
پياز: 2 عدد
جعفري: 200 گرم
نعنا خشك: 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به مقدار لازم
رب انار: یک قاشق مرباخوري سر پر
چطور بپزم؟
ريواس را بشوييد و پوست نازك روي ساقههاي آن را جدا كنيد. سپس آنها را به تكههاي مساوي خرد كنيد. يك عدد پياز را خرد كنيد و همراه با تكههاي مرغ، 4 ليوان آب و مقداري نمك و فلفل داخل قابلمه بريزيد. قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد و اجازه دهيد مرغ براي یک ساعت بپزد. جعفري را بشوييد و ريز خرد كنيد. پياز ديگر را هم خرد كنيد و در مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود. جعفري خرد شده و نعناع خشك را به پياز اضافه كنيد و چند دقيقه تفت دهيد. سپس اين مواد را به مرغ در حال پخت، اضافه كنيد و اجازه دهيد یک ساعت ديگر بجوشد. پس از پخت خورش، ريواسهاي خرد شده را به همراه رب انار اضافه كنيد و 15 دقيقه ديگر روي حرارت قرار دهيد تا جا بيفتد. در آخر خورش را به همراه برنج سرو كنيد.
فوت كوزه گري
به جاي نعنا و جعفري ميتوانيد از زعفران نيز به عنوان طعمدهنده استفاده كنيد. همچنين ميتوانيد به جاي رب انار از رب آلوچه يا رب گوجه فرنگي استفاده كنيد يا كلا آن را حذف كرده و با مقداري آبليمو جايگزين كنيد.
منبع : برترین ها