آخرین خبرها

طرز تهیه ی دسر لیمو با مارشلو

دسر لیمو با مارشمالو
طرز تهیه یک دسر 3 لایه زیبا و خوشمزه را برای آموزش شما قرار داده ایم.امیدواریم این دسر را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
سایت نیکو: طرز تهیه یک دسر 3 لایه زیبا و خوشمزه را برای آموزش شما قرار داده ایم.امیدواریم این دسر را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

بیسکوئیت خرد شده دو سوم فنجان
آرد یک دوم فنجان
نارگیل یک دوم فنجان
شکر یک قاشق غذا خوری
کره یک سوم فنجان

برای مواد میانی:

شیر 300 میلی لیتر
زرده تخم مرغ 5 عدد
آب لیمو دو سوم فنجان
پوست رنده شده لیمو 2 قاشق چای خوری

519790 8312 300x300 - طرز تهیه ی دسر لیمو با مارشلو

 

دسر لیمو با مارشمالو

برای لایه مارشمالو :

آب سرد 5 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری
پودر مرنگ یک قاشق چای خوری
شکر یک دوم فنجان
شربت ذرت یک چهارم فنجان

طرز تهیه:

1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدو یک سینی پخت به ابعاد 20 در 30 را کاغذ روغنی بکشید به گونه ایی که کاغذ روغنی از اطراف سینی بالا بیاید .

2. خرده های بیسکوئیت ، آرد ، نارگیل ، شکر و کره را در یک ظرف با هم مخلوط کرده ، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

3. سپس در سینی که کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و با پشت یک کفگیر مواد را در سینی پرس کنید.12 دقیقه در فر قرار دهید و بعد از بیرون آوردن از فر ، آنرا خنک کنید.

4. در مرحله بعد، مواد میانی را آماده می کنیم.همه ترکیبات نام برده شده برای مواد میانی را با هم مخلوط کرده و روی مواد پخته شده مرحله قبل که خنک شده می ریزیم.

5. با حرکت سینی ، سطح مواد رادر سینی یکنواخت می کنیم و سینی را برای 20 دقیقه در فر قرار می دهیم.

6. بعد از اتمام زمان پخت ، سینی را از فر خارج می کنیم و یک ساعت کنار میگذاریم تا خنک شود.

7. برای تهیه لایه مارشمالو ، 3 قاشق غذا خوری آب سرد را با پودر ژلاتین و پودر مرنگ مخلوط کرده و کنار میگذاریم.

8. باقی مانده آب را که 2 قاشق غذا خوری آب است با شکر و شربت ذرت مخلوط کرده و روی حرارت به جوش می آوریم.

9. و با ژلاتین مخلوط می کنیم.هم می زنیم تا به خوبی پودر ژلاتین حل شود.بعد از کمی خنک شدن آنرا روی مواد خنک داخل سینی میریزیم و در یخچال قرار می دهیم.

10. سپس برش زده و در ظرف سرو میکشیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *