مواد لازم
• یک عدد کنسرو ذرت
• 50 گرم قارچ خرد شده
• 30 گرم کره گیاهی
• 1 قاشق چایخوری پودر سیر
• 1 قاشق چایخوری پودر آویشن
• فلفل سیاه
• 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه
• مایونز
طرز تهیه
1. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
2. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.
3. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
4. کره، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه، مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط و سپس سرو کنید.
منبع : برترین ها