آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد بادمجان و عدس با سس ماست

سالاد بادمجان و عدس با سس ماست

eggplant and lentil salad with yoghurt dressing1 300x200 - طرز تهیه ی سالاد بادمجان و عدس با سس ماست

 

سریع، ساده، مقوی و خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترین‌ها است.

مواد لازم برای 4 نفر :
4 بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت 5 میلی‌متر
روغن زیتون برای روی سالاد
250 گرم گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی
یک حبه سیر کوچک، له شده
¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز بو داده
آب گرفته شده از نصف یک لیمو
½ لیوان ماست غلیظ بدون آب
400 گرم عدس، شسته و آبکش شده
½ لیوان دانۀ کاج
½ لیوان برگ‌های جعفری
2 لیوان پر از برگ‌های بچه اسفناج
نان لواش، برای سرو کردن
دستور
کباب‌پز را روی دمای بالا تنظیم کنید. برش‌های بادمجان را با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را همراه با گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی در یک سینی طبخ بزرگ قرار دهید. برای 3 تا 4 دقیقه آنها را در زیر کباب‌پز بپزید تا زمانی که بادمجان‌ها کمی رنگ گرفته‌اند و گوجه‌فرنگی‌ها شروع به پلاسیده ‌شدن کنند. گوجه‌ها را خارج بکنید و کناری بگذارید. برش‌های بادمجان را برگردانده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید، سپس به کناری بگذارید.
در اینحال، سیر له‌شده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید.
بادمجان، گوجه‌فرنگی، عدس‌، دانه کاج، جعفری و اسفناج را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید. این سالاد را در بشقکاب‌ها تقسیم کنید، سپس همراه با ماست بروی آن و نان لواش کنار آن سرو کنید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *