آخرین خبرها

طرز تهیه ی سالاد تبوله

 

413981 271 300x272 - طرز تهیه ی سالاد تبوله

مواد لازم:

بلغور گندم: نيم پيمانه
جعفري تازه: 100 گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوري
پياز: يك عدد كوچك
پيازچه: سه عدد متوسط
گوجه‌فرنگي: سه عدد متوسط
خيار: دو عدد (در صورت تمايل)
ليموي تازه: یک عدد
روغن زيتون، نمك و فلفل: به ميزان لازم
برگ كاهو براي سرو كردن يا تزئين: به مقدار لازم

روش تهیه:

1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخيسانيد. بعد بلغور خيس خورده را داخل صافي ريخته تا آب اضافي آن خارج شود.

2_تمام سبزيجات (پياز، جعفري، نعناع، پيازچه، گوجه‌فرنگي و خيار) را نگيني خرد كنيد.

3- در يك كاسه بزرگ همه سبزيجات ريز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و بلغور، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. به همين آساني سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با ليمو و برگ كاهو سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *