مواد لازم:
بلغور گندم: نيم پيمانه
جعفري تازه: 100 گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوري
پياز: يك عدد كوچك
پيازچه: سه عدد متوسط
گوجهفرنگي: سه عدد متوسط
خيار: دو عدد (در صورت تمايل)
ليموي تازه: یک عدد
روغن زيتون، نمك و فلفل: به ميزان لازم
برگ كاهو براي سرو كردن يا تزئين: به مقدار لازم
روش تهیه:
1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخيسانيد. بعد بلغور خيس خورده را داخل صافي ريخته تا آب اضافي آن خارج شود.
2_تمام سبزيجات (پياز، جعفري، نعناع، پيازچه، گوجهفرنگي و خيار) را نگيني خرد كنيد.
3- در يك كاسه بزرگ همه سبزيجات ريز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و بلغور، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. به همين آساني سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با ليمو و برگ كاهو سرو كنيد.
منبع : برترین ها