مواد لازم
• ۲ عدد نان سفید
• ۳ عدد مغز
• جعفری ساطوری شده
• ۳ قاشق سوپخوری آب لیموترش
• نمک و فلفل
طرزتهیه
1. پوست و رگ و ریشه مغز را در آب سرد میگیریم و میشوئیم، بعد مغز پاک شده را با یک لیوان آب و چند شاخه جعفری و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل در ظرفی میریزیم و ظرف را روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید.
2. پس از جوش آمدن یکربع تا ۲۰ دقیقه برای پختن مغز کافی خواهد بود، مغز را در صافی میریزیم تا آب آن کاملاً برود و کاملاً سرد بشود.
3. مغز را با چنگال له میکنیم و آب لیمو و نمک و فلفل و جعفری خرد شده را با مغز له شده مخلوط میکنیم و روی نان بریده شده و قالب زده کمی کره میمالیم و کمی از مایه مغز روی نان قرار میدهیم و روی مغز را با یک حلقه لیمو ترش و برگ جعفری تزئین میکنیم.
منبع : برترین ها