آخرین خبرها

طرز تهیه ی سمبوسه هندی با ماهی

405677 170 300x202 - طرز تهیه ی سمبوسه هندی با ماهی

مواد لازم:

مناسب برای 7-6 نفر

ماهی خرد شده : 300گرم
سیب زمینی متوسط آب پز شده :3 عدد
گشنیز تازه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده : یک عدد
پودر زیره : یک قاشق مربا خوری
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز : به میزان لازم
شنبلیله خشک : 2 قاشق مربا خوری
نمک و زردچوبه : میزان لازم
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
نان لواش : 4-5 ورق

سمبوسه هندی با ماهی

دستور پخت:

درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.

سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.

سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید.

برای این کار باید نان را به صورت مستطیل‌های بلند ببرید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *