آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ سه گوجه

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 45 دقیقه

378300 901 300x3001 - طرز تهیه ی سوپ سه گوجه

مواد لازم

• یک عدد پیاز درشت خرد شده

• یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون

• یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (800 گرم)

• ¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک

• 85 گرم رب گوجه فرنگی کم نمک

• 400 گرم آب مرغ کم نمک

• نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده

• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

• 2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیموترش

• خامه صبحانه

• جعفری تازه (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد.

2. در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *