مواد لازم
خامه صبحانه: 100 گرم
سينه مرغ: 200 گرم
پياز: يک عدد
تره: یک دسته کوچک
نمک: به ميزان دلخواه
شير: يک ليوان
آب: سه ليوان
برنج: 150 گرم
هویج پخته: 400 گرم
روش تهيه:
1. ابتدا مرغ را ريز خرد کرده و با پياز که آن را به چند قسمت تقسيم کردهايم داخل قابلمه ريخته و با کمي روغن زيتون تفت ميدهيم. به مرغ نمک و کمي زعفران اضافه ميکنيم و آب و برنج را داخل قابلمه ريخته و اجازه ميدهيم تا کاملا بپزند.
2. در اواخر پخت مثلا نيم ساعت بعد، هویج را اضافه کرده و اجازه ميدهيم تمام مواد با هم بجوشند. وقتي تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میکس میکنیم و تره ریزشده و شير را به آن اضافه کرده و 15دقیقه با حرارت ملایم میجوشانیم.
3. درنهایت خامه را به سوپ اضافه کرده و وقتی گرم شد سوپ را از روي حرارت برداشته و سرو ميکنيم. اين سوپ با آب ليموترش تازه سرو ميشود.
منبع : برترین ها