آخرین خبرها

طرز تهیه ی سوپ هویج و تره

387550 173 300x2331 300x233 - طرز تهیه ی سوپ هویج و تره

مواد لازم

خامه صبحانه: 100 گرم
سينه مرغ: 200 گرم
پياز: يک عدد
تره: یک دسته کوچک
نمک: به ميزان دلخواه
شير: يک ليوان
آب: سه ليوان
برنج: 150 گرم
هویج پخته: 400 گرم

روش تهيه:

1. ابتدا مرغ را ريز خرد کرده و با پياز که آن را به چند قسمت تقسيم کرده‌ايم داخل قابلمه ريخته و با کمي روغن زيتون تفت مي‌دهيم. به مرغ نمک و کمي زعفران اضافه مي‌کنيم و آب و برنج را داخل قابلمه ريخته و اجازه مي‌دهيم تا کاملا بپزند.

2. در اواخر پخت مثلا نيم ساعت بعد، هویج را اضافه کرده و اجازه مي‌دهيم تمام مواد با هم بجوشند. وقتي تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میکس می‌کنیم و تره ریزشده و شير را به آن اضافه کرده و 15دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.

3. درنهایت خامه را به سوپ اضافه کرده و وقتی گرم شد سوپ را از روي حرارت برداشته و سرو مي‌کنيم. اين سوپ با آب ليموترش تازه سرو مي‌شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *