آخرین خبرها

طرز تهیه ی شامی بلغور

470815 820 300x206 - طرز تهیه ی شامی بلغور

مواد لازم

• بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دوک 250 گرم
• پیاز بزرگ: 1 عدد
• موسیر خرد شده: 1 تا 2 قاشق غذا خوری (تازه یا خیس خورده و خرد شده)
• جعفری ریز شده: 2 قاشق غذاخوری
• پنیر سفید صبحانۀ رنده شده: 100 گرم
• تخم مرغ: 3 عدد
• آب مرغ: 1 لیوان
• روغن مایع: به میزان کافی
• نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت

1. بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود. سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم. سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *