مواد لازم
• بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دوک 250 گرم
• پیاز بزرگ: 1 عدد
• موسیر خرد شده: 1 تا 2 قاشق غذا خوری (تازه یا خیس خورده و خرد شده)
• جعفری ریز شده: 2 قاشق غذاخوری
• پنیر سفید صبحانۀ رنده شده: 100 گرم
• تخم مرغ: 3 عدد
• آب مرغ: 1 لیوان
• روغن مایع: به میزان کافی
• نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز پخت
1. بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود. سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم. سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم.
منبع : برترین ها