آخرین خبرها

طرز تهیه ی كاپ كيك ليمويي

464972 192 238x300 - طرز تهیه ی كاپ كيك ليمويي

مواد لازم:

آرد: يك‌ونيم پيمانه
كره ذوب شده: 115 گرم
شكر: يك پيمانه
تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد
وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
آبليموي تازه: 4 قاشق غذاخوري
رنده پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري
شير: نيم پيمانه

طرز تهیه:

1. فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. در قالب مخصوص كاپ كيك، كپسول‌هاي كاغذي را بچينيد. آرد و بيكينگ پودر را در يك كاسه با هم مخلوط كنيد.

2. در كاسه همزن، كره ذوب شده را با شكر خوب هم بزنيد تا نرم و لطيف شود، حالا تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي و با فاصله به مواد اضافه كنيد، يعني اولين تخم‌مرغ را در مايه كيك بريزيد و همزن را روشن كنيد وقتي خوب به خورد مواد رفت، به‌همين صورت دومين تخم‌مرغ و بعد سومين تخم‌مرغ را اضافه كنيد.

3. وانيل، رنده پوست ليمو و آبليمو را بعد از آخرين تخم‌مرغ داخل مواد كيك بريزيد. در انتها آرد مخلوط شده و شير را هم اضافه كنيد، با قاشق كمي هم بزنيد، مواد كيك نباید سفت و نه شل باشد.

4. سه‌چهارم از كپسول‌هاي كاغذي كاپ كيك را با مواد كيك پر كنيد و سيني كاپ كيك را به مدت 18 تا 20 دقيقه بپزيد.

5. كافي است براي امتحان پخته شدن، يك خلال دندان را در كيك فرو كنيد و آن تميز بيرون بيايد. بعد از پخت، بگذاريد كاپ كيك‌ها سرد شوند و روي آنها را با خامه يا انواع كرم تزئين كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *