آخرین خبرها

طرز تهیه ی كيك عسل

457509 869 260x300 - طرز تهیه ی كيك عسل

مواد لازم:

شكر قهوه‌اي: 120 گرم
كره: 200 گرم
عسل: 225 گرم
آرد: 275 گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
بيكينگ پودر: دو قاشق چاي‌خوري

روش تهیه:

1. روش تهيه اين كيك كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا كره، عسل و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا يكي، دو جوش بخورد. سپس مواد را از روي حرارت برمي‌داريم و كنار مي‌گذاريم تا كمي حرارت خود را از دست بدهد.

2. در اين مرحله تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه مي‌كنيم و پس از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي مواد را خوب هم مي‌زنيم تا كف كنند.

3. آرد و بيكينگ پودر را داخل مايه الك مي‌كنيم و همه مواد را تا آخر كار با همزن برقي هم مي‌زنيم. مايه را داخل قالب گرد به قطر 26 سانتي‌متري كه حتما از قبل چرب كرده‌ايم مي‌ريزيم و به مدت 40 تا 50 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم قرار داده و مي‌پزيم.

4. اين كيك را مي‌توانيم همين‌طور ساده با چاي سرو كنيم يا اينكه لابه‌لاي آن را با انواع كرم‌هاي دلخواه پوشش داده و روي كيك را مانند تصوير با خمير فوندانت پوشش دهيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *