آخرین خبرها

طرز تهیه ی پای با موس کره بادام زمینی

405701 775 300x236 - طرز تهیه ی پای با موس کره بادام زمینی

مواد اولیه :

برای 8 نفر

روغن گیاهی به مقدار لازم
بیسکوییت 7 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده)
کره 55 گرم (آب شده)
شکر 4 قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی 225 گرم
خامه 155 گرم + 410 گرم (پر چرب)
شربت ذرت 2 قاشق غذاخوری
وانیل 2 قاشق چای خوری
چیپس کره بادام زمینی 170 گرم
کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پای با موس کره بادام زمینی

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب پای را با اسپری روغن چرب کنید.

2. بیسکوییت، کره آب شده و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل دستگاه بریزید و مخلوط کنید. خمیر را داخل قالب قرار دهید و به کف قالب فشار دهید و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی برشته شود.

3. در این حین چیپس شکلاتی، 155 گرم خامه، شربت ذرت و یک قاشق چای خوری وانیل را داخل یک کاسه قرار دهید و مخلوط کنید و به مدت سه دقیقه داخل ماکرویو قرار دهید. بعد آن ها را هم بزنید تا شکلات آب شده و یکدست شود. مخلوط شکلات را روی نان پای بریزید و به مدت 10 دقیقه فریز کنید.

4. چیپس کره بادام زمینی و 175 گرم خامه را داخل کاسه ریخته، به مدت 15 ثانیه داخل ماکرویو قرار دهید و هم بزنید و با کره بادام زمینی و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کنید. بعد بگذارید خنک شود.

5. 235 گرم خامه و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود و در سه مرحله داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.

6. موس را در یک ردیف روی شکلات بریزید و آن را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *