مواد اولیه :
برای 8 نفر
روغن گیاهی به مقدار لازم
بیسکوییت 7 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده)
کره 55 گرم (آب شده)
شکر 4 قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی 225 گرم
خامه 155 گرم + 410 گرم (پر چرب)
شربت ذرت 2 قاشق غذاخوری
وانیل 2 قاشق چای خوری
چیپس کره بادام زمینی 170 گرم
کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پای با موس کره بادام زمینی
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب پای را با اسپری روغن چرب کنید.
2. بیسکوییت، کره آب شده و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل دستگاه بریزید و مخلوط کنید. خمیر را داخل قالب قرار دهید و به کف قالب فشار دهید و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی برشته شود.
3. در این حین چیپس شکلاتی، 155 گرم خامه، شربت ذرت و یک قاشق چای خوری وانیل را داخل یک کاسه قرار دهید و مخلوط کنید و به مدت سه دقیقه داخل ماکرویو قرار دهید. بعد آن ها را هم بزنید تا شکلات آب شده و یکدست شود. مخلوط شکلات را روی نان پای بریزید و به مدت 10 دقیقه فریز کنید.
4. چیپس کره بادام زمینی و 175 گرم خامه را داخل کاسه ریخته، به مدت 15 ثانیه داخل ماکرویو قرار دهید و هم بزنید و با کره بادام زمینی و یک قاشق چای خوری وانیل مخلوط کنید. بعد بگذارید خنک شود.
5. 235 گرم خامه و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید تا اینکه غلیظ شود و در سه مرحله داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.
6. موس را در یک ردیف روی شکلات بریزید و آن را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
منبع : برترین ها