آخرین خبرها

طرز تهیه ی پنكيك مخملي سرخ

پنكيك مخملي سرخ

براي 7 عدد پنكيك
كالري هر عدد پنكيك: 180کیلوکالری

 

424061 439 224x300 - طرز تهیه ی پنكيك مخملي سرخ

 

با لبو چه غذاهایی می توان پخت؟

چي لازم دارم؟

آرد جوي دوسر: نصف پيمانه + دو قاشق سوپ‌خوري
پودر بادام: یک‌چهارم پيمانه
آرد برنج: یک‌چهارم پيمانه
پودر كاكائو (بدون شيريني): يك قاشق سوپ‌خوري
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
نمك: یک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
تخم‌مرغ: دو عدد
شير بادام (شيرين نشده): نصف پيمانه
پوره لبو: سه‌پنجم قاشق سوپ‌خوري (روش تهيه پوره در ريسوتو لبو گفته شد)
شربت افرا: سه قاشق سوپ‌خوري
سس سيب (بدون شيريني): دو قاشق سوپ‌خوري
روغن: يك قاشق سوپ‌خوري
عصاره وانيل: يك و نيم قاشق سوپ‌خوري
روغن نارگيل: مقداري براي تابه

چطور بپزم؟

1. در يك كاسه بزرگ آرد جوي دو سر،آرد برنج، نمك، پودر كاكائو، پودر بادام و بيكينگ پودر را مخلوط كنيد. ساير مواد باقي‌مانده را هم در كاسه ديگري خوب هم بزنيد.

2. حالا تركيب مواد خشك را با تركيب مواد‌ تر توسط يك قاشق بزرگ حسابي مخلوط كنيد و اجازه دهيد خمير به‌دست آمده 10دقيقه استراحت كند. حالا يك تابه بزرگ را روي حرارت متوسط گرم كرده و خوب چربش كنيد.

3. يك‌چهارم پيمانه از خمير را در تابه ريخته و با كمك يك كاردك يا قاشق خمير را با حركتي چرخشي به اندازه 12سانتي‌متر باز كنيد.

4. بعد از دو، سه دقيقه خواهيد ديد كه روي پنكيك‌ها پر از حباب شده؛ حالا بايد روي ديگرشان را یک تا سه دقيقه بپزيد تا رنگ‌شان قهوه‌اي طلايي شود. يادتان باشد تابه را زيادي شلوغ نكنيد كه جاي مانور داشته باشيد و از زيادي داغ كردن تابه بپرهيزيد؛ كافي است پنكيك‌ها خوب پخته شوند.

5. پنكيك‌ها را داغ سرو كنيد، مي‌توانيد اجازه دهيد پنكيك‌ها خنك شده، خوب بپيچيدشان و دو، سه روز در يخچال نگهداري كنيد.

روش تهيه سس سيب:

1. نيم كيلوگرم سيب بدون پوست و هسته و خرد شده را همراه با دو برش باريك پوست ليموترش، نصف قاشق غذاخوري آبليمو، يك عدد چوب دارچين، 15گرم شكر قهوه‌اي، 60 ميلي‌ليتر آب و كمي نمك داخل قابلمه به جوش آوريد و سپس براي 20تا 30 دقيقه با حرارت ملايم مواد را بپزيد.

2. حالا چوب دارچين و پوست ليمو را خارج كرده و مواد را خوب هم بزنيد تا مخلوطي پوره‌مانند به‌دست آيد. اين سس را يك هفته در يخچال و يك ماه در فريزر مي‌توانيد نگه داريد.

فوت كوزه‌گري: اگر مي‌خواهيد پنكيك نازك‌تري داشته باشيد، مقدار شير اضافه شده به خمير را يكي، دو قاشق سوپ‌خوري بيشتر كنيد و آنقدر هم بزنيد تا حسابي مخلوط و غيرقابل تفكيك شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *