آخرین خبرها

طرز تهیه ی پودینگ زعفرانی

392465 877 300x225 - طرز تهیه ی پودینگ زعفرانی

چی لازم داریم:

پودر ژلاتین: چهار قاشق مرباخوری
شیر: چهار لیوان
تخم‌مرغ: یک عدد
خامه زده‌نشده: یک‌دوم لیوان
شکر: یک‌دوم لیوان
پودر وانیل شکری: سه بسته
گلاب: چهار قاشق مرباخوری
زعفران: به مقدار لازم.

چطوری درست کنیم:

1.تخم‌مرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،‌وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخم‌مرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.

2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.

3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفته‌اید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *