آخرین خبرها

طرز تهیه ی پودینگ سیب و دارچین

372907 422 290x1951 - طرز تهیه ی پودینگ سیب و دارچین

مواد لازم

• دو فنجان شیر بدون چربی

• یک سوم فنجان آرد ذرت

• دو قاشق غذاخوری شکر

• نصف قاشق چایخوری دارچین

• ربع قاشق چایخوری نمک

• یک عدد تخم مرغ

• دو عدد سیب پخته (بدون هسته و خرد شده)

• 1/4 فنجان کشمش

طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.

2. در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.

3. حرارت را کم کنید و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.

4. در یک کاسه تخم مرغ را هم بزنید و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن بیفزایید و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *