آخرین خبرها

طرز تهیه ی چيكن ونیزی

 

454462 880 300x222 - طرز تهیه ی چيكن ونیزی

مواد لازم:

فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: پنج عدد
گوجه فرنگي بزرگ: دو عدد
آرتيشو: به مقدار لازم
سير: یک بوته كوچك
فلفل دلمه‌اي: یک عدد متوسط
روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري
فلفل و نمك: به ميزان لازم
خامه: دو قاشق غذاخوري
سس خردل: دو قاشق غذاخوري
برگ بو: یک يا دو برگ

روش تهیه:

1. همزمان يك بوته كوچك سير پوست‌كنده و شسته‌شده را به ريز‌ترين شكل ممكن رنده كنيد و همراه فلفل دلمه‌اي كه نگيني و كوچك برش خورده در كنار چهار تا پنج عدد قارچ متوسط كه ساطوری خرد شده‌اند، تركيب كنيد. حالا دو عدد گوجه تازه و رسيده را كه از قبل رنده كرده‌اید را به مواد اضافه كنيد.

2. مواد مخلوط شده را روي شعله متوسط در ماهي تابه‌اي همراه روغن زيتون آرام و آهسته تفت ‌دهيد. به‌خاطر داشته باشید که حرارت زياد ارزش غذايي مواد اوليه مان را از ميان مي‌برد.

3. لطفا در اين مرحله آرتيشو را به مواد در حال تفت ديدن اضافه كنيد، آنقدر اين حرارت ديدن و تفت دادن را ادامه دهید تا مایه نيمي از آب خود را از دست بدهد، سپس آسياب فلفل و نمك دريايي به مقدار لازم به غذاي‌تان اضافه كنيد تا عطر و طعم دلخواه‌تان به دست بيايد.

4. اكنون فيله مرغ‌هاي گريل شده را در بشقاب كشيده و سس را به آرامي روي آن بريزيد. چيكن ونيزي براي سرو كردن آماده است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *