آخرین خبرها

طرز تهیه ی ژیگو با سس

402062 166 300x206 - طرز تهیه ی ژیگو با سس

مواد لازم:

گوشت مغز ران گوساله : 2 الی 2/5 کیلو
سبزی معطر (نعنا و ترخان) : یک دسته
سیر : یک بوته
روغن یا کره : 100 الی 150 گرم
نمک و فلفل ک به مقدار لازم

ژیگو با سس

دستور پخت:

چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی فرانسوی طبخ و آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم.

قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *