• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
• ¾ قاشق چایخوری پودر چیلی
• آب یک عدد لیموترش متوسط
• مایه 4 عدد کتلت بوقلمون
• یک پیمانه پاستا ریز یا کوسکوس
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد بلال
• یک پیمانه لوبیا چشمبلبلی پخته
• یک ساقه کرفس خرد شده
• 3/4 پیمانه گوجهفرنگی خرد شده
• دو پیازچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری جعفری یا ریحان خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. پودر چیلی و آب لیموترش را در یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید. بوقلمون را درون آن بریزید و هم بزنید تا مواد به خورد آن بروید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
2. در یک قابلمه متوسط آب را بگذارید بجوشد. کوسکوس را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
3. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط با حرارت ملایم گرم کنید. بلال یا ذرت نیمهآماده، لوبیا چشمبلبلی و کرفس را اضافه کنید تا پخته شوند. آنها را سه ذقیقه تفت دهید. گوجهفرنگیها، پیازچه، جعفری، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. آنها را درون کاسه بزرگ بریزید. کوسکوس را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه کنید. برای مزهدار شدن میتوانید نمک و فلفل به آنها بیفزایید.
4. تابه را با دستمال تمیز کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. کتلت بوقلمون را درون آن بپزید تا طلایی شوند. هر طرف آنها را 3 دقیقه بپزید. این کتلتها را با کوسکوس سرو کنید.
منبع : برترین ها