مواد لازم:
برنج: 500 گرم
سینه مرغ: یک عدد کامل
ماست شیرین: یکونیم لیوان
تره فرنگیی: 500 گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
آرد: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کره و روغن مایع و نمک: به میزان لازم
زعفران آب کرده: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به شکل نگینی خرد میکنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمک ، فلفل و زعفران آب کرده با حرارت زیاد سرخ میکنیم تا استیکی شود. ترجیحا بهتر است این کار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تکههای مرغ میپاشیم و مخلوط میکنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمیداریم.
2. قسمت سفید تره فرنگییها را حلقهحلقه کرده و با مقدار زیادی آب و نمک میپزیم سپس آبکش کرده و با مرغ مخلوط میکنیم.
3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش میآوریم و برنج را همراه نمک داخل آن میریزیم تا بجوشد و قد بکشد. پس از آن برنج را آبکش کرده، داخل کاسهای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط میکنیم.
4. قابلمهای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب کرده و کف آن مقداری کره میمالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده کرده خورش را میان آن میگذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا دم بکشد. برنج دم کشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشک و پسته تزیین میکنیم.
منبع : آکا ایران