آخرین خبرها

طرز تهیه ی کته تره‌ فرنگی

a0408428115102a 300x2491 300x249 - طرز تهیه ی کته تره‌ فرنگی

مواد لازم:

برنج: 500 گرم
سینه مرغ: یک عدد کامل
ماست شیرین: یک‌ونیم لیوان
تره فرنگیی: 500 گرم
خامه صبحانه: 100 گرم
آرد: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کره و روغن مایع و نمک: به میزان لازم
زعفران آب کرده: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان کرده و به شکل نگینی خرد می‌کنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمک ، فلفل و زعفران آب کرده با حرارت زیاد سرخ می‌کنیم تا استیکی شود. ترجیحا بهتر است این کار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تکه‌های مرغ می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

2.  قسمت سفید تره فرنگیی‌ها را حلقه‌حلقه کرده و با مقدار زیادی آب و نمک می‌پزیم سپس آبکش کرده و با مرغ مخلوط می‌کنیم.

3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمک داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بکشد. پس از آن برنج را آبکش کرده، داخل کاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌کنیم.

4.  قابلمه‌‌ای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب کرده و کف آن مقداری کره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده کرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا دم بکشد. برنج دم کشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشک و پسته تزیین می‌کنیم.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *