آخرین خبرها

مراحل تکنیکی نوشتن یک پست کامل

مراحل نوشتن یک پست کامل : در این مقاله مراحل نوشتن یک پست کامل با سئوی بالا برایتان تنظیم شده است که با بکار بردن این نکات می توانید سئوی مطلبتان را بالا برده .

مطلب با سئو بالا - مراحل تکنیکی نوشتن یک پست کامل
مراحل نوشتن یک پست کامل

مراحل نوشتن یک پست کامل

– کاربران خودتان را بشناسید

 این که شما بدانید برای چه کسی مینویسید میتواند خیلی به شما کمک کند . چون نحوه نوشتن ، مقدار دانش خوانندگان وبلاگتان و .. میتواند در غنی شدن پست‌هایتان نقش داشته باشد. به آخرین نوشته خود سر بزنید و نظرات آن پست را بخوانید ، ببینید که کاربرانتان چه چیزهایی از شما پرسیده اند و شما چه پاسخ داده اید ! سطح سوالات آنها را ارزیابی کنید و حتی الامکان مقاله ای بنویسید که به خوانندگان وبلاگتان بیشترین دانش را اضافه کند.

۲- موضوع نوشتن را انتخاب کنید

 در مرحله قبل دیدیم که چه کسانی قرار است نوشته مارا بخوانند ، پس الان باید ببینیم که چه محتوایی برای خوانندگان ما مفید خواهد بود . موضوع شما میتواند نیاز‌های خوانندگان وبلاگتان ، چیزهایی که شما میدانید و در رابطه با محصولاتی که میفروشید باشد.

۳- کلمات کلیدی خود را انتخاب کنید

بعد از این که موضوع نوشته را انتخاب کردید و تقریبا فهمیدید که چه باید بنویسید ، کلمات کلیدی که تمایل دارید وبلاگ خود با آنها در موتور‌های جست و جو پیدا شود را انتخاب کنید و بر روی آنها تمرکز کنید .

۴- تحقیق

 برای موضوعی که انتخاب کردید کمی‌در بین سایت‌های داخلی و خارجی تحیقیق کنید تا بدانید که دیگران چه چیزهایی نوشته اند و آیا نیازی هست که با نوشتن محتوای ، نوشته آنها را تکمیل کنید ؟

۵- بنویسید

فکر و خیال بس است ! حالا شروع به نوشتن کنید ، مثل زمانی که دارید با همکاران خود صحبت میکنید بنویسید ! همینطور میتوانید صدای خود را ضبط کنید و سپس صدا را پخش کنید و دیکته کنید. اینطوری میتوانید بدون هیچ بهانه ای نوشتن را آغاز کنید . البته شاید روزهای اول نوشتن کمی‌سخت باشد ، اما کمی‌که دستتان روان شد از هر زمان اضافه ای برای نوشتن استفاده میکنید.

۶- اضافه کردن لینک‌ها

 سعی کنید در نوشته خود به سایت‌هایی که در تحقیقات از آنها استفاده کرده اید لینک دهید . لینک دادن به دیگر مطالب وبلاگتان که هم سو با مطلب جدیدتان است را فراموش نکنید . از لینک دادن به دیگران هم نترسید.

۷- انتخاب تصاویر

 یک یا چند عکس مناسب برای مطلب جدید وبلاگتان پیدا کنید و آنها را درون پست بگذارید.

۸- ویرایش تیتر

 آیا در مرحله ۵ تیتری برای پست خود برگزیدید ؟ حال نوبت جذاب تر کردن آن است . سعی کنید تیتر‌های مطالبتان نه خیلی مشروح باشد نه خیلی گنگ. اینطوری میتوانید حس کنجکاوی خوانندگاه را برانگیزید و آنها را به خواندن نوشته خود ترغیب کنید.

۹- ویرایش متن

 حالا پست خود را بخوانید و ویرایشش کنید . اگر وقت دارید ، نوشته خود را روز بعد از نوشتن ویرایش کنید . اینطوری ذهن شما باز تر و آماده تر میشود تا نوشته را به عنوان یک کاربر تحلیل کند و نقاط ضعف آن را بگیرد.

۱۰- پست خود را بهینه کنید

 بعد از این که ویرایش را انجام دادید . حال زمان آن است که موضوعات مناسب انتخاب کنید و یا اطلاعات و تگ‌های مورد نیاز برای موتور‌های جست و جو را به آن اضافه کنید .

۱۱- انتشار و معرفی به دیگران

 و حالا ، پستتان را منتشر کنید ! . آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید و به اعضای خبرنامه خود اطلاع دهید.

۱۲- به نظرات پاسخ دهید

به نظرات کاربران با دقت پاسخ دهید و سعی کنید برای آنها ایمیلی بفرستید تا به وبلاگ شما باز گردند و پاسخ سوالشان را بخوانند . میتوانید از پلاگین‌هایی که برای این منظور هستند استفاده کنید.

۱۳- یاد بگیرید

حالا که نوشته خود را منتشر کردید . خوب است تا نگاهی به آمار و ارقام بیاندازید تا ببینید که شرایط پستتان چگونه بوده است . مثلا ببینید که آیا با کلمه کلیدی مورد نظر به رتبه‌های بالای موتور‌های جست و جو رسیده است یا خیر یا کاربران بعد از خواندن آن سایت شما را ترک کردند یا به صفحات دیگر نیز سر زدند . از اطلاعات برای بهتر نوشتن مطالب بعدی خود استفاده کنید تا بهتر و قویتر بنویسید و وبلاگتان مطرح تر شود.

حال نوبت شماست ! آیا از روش فوق استفاده میکنید ؟ آیا کار خاصی انجام میدهید که من فراموش کرده ام ؟ دانسته‌های خود را در این رابطه در بخش نظرات به اشتراک بگذارید !

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

یک نظر

  1. با سلام. مطلب خیلی جالبی بود. استفاده کردم. مرسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *