مربای پوست هندوانه
مواد لازم :
پوست هندوانه نیم کیلو – شکر سه و نیم پیمانه – آب 2 پیمانه – جوهر لیمو یک قاشق چایخوری – آب آهک به مقدار لازم – هل مقداری .
* طرز تهیه آب آهک :
یک پیمانه آهک را با یک لیتر آب مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید.
طرز تهیه مربا :
برای آن که این مربا را درست کنید قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آن ها را به مدت یک شب در آب آهک قرار دهید ، سپس آبکش کنید و حدود 4الی 5 ساعت در آب معمولی قرار دهید سپس مجدداً آبکش کنید بعد آنها را 10 دقیقه در آب بجوشانید . در ظرفی دیگر شکر و 2 پیمانه آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا شیره بجوشد سپس پوست های هندوانه و هل را به شیره اضافه کرده و صبر کنید 5 دقیقه در شیره بجوشد . حال جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش زیر حرارت را خاموش کنید.