آخرین خبرها

مربای پوست هندوانه

fo5771 300x224 - مربای پوست هندوانه

 

مربای پوست هندوانه

مواد لازم :

پوست هندوانه نیم کیلو – شکر سه و نیم پیمانه – آب 2 پیمانه – جوهر لیمو یک قاشق چایخوری – آب آهک به مقدار لازم – هل مقداری .

* طرز تهیه آب آهک :

یک پیمانه آهک را با یک لیتر آب مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید.

طرز تهیه مربا :

برای آن که این مربا را درست کنید قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آن ها را به مدت یک شب در آب آهک قرار دهید ، سپس آبکش کنید و حدود 4الی 5 ساعت در آب معمولی قرار دهید سپس مجدداً آبکش کنید بعد آنها را 10 دقیقه در آب بجوشانید . در ظرفی دیگر شکر و 2 پیمانه آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا شیره بجوشد سپس پوست های هندوانه و هل را به شیره اضافه کرده و صبر کنید 5 دقیقه در شیره بجوشد . حال جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش زیر حرارت را خاموش کنید.

 

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی نرگس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *